» Carta de presentació » Forma de pagament » Normativa i informació tècnica » Fotografies » Sol·licitud en línia Firestany

 

 

» Carta de presentació » Normativa » Sol·licitud en línia Firestoc

Normativa de contractació d'espais a Firestoc

 

Situació

 

Pavelló poliesportiu del Parc de la Draga, Banyoles.

 

Calendari i horari

 

La fira FIRESTOC es celebrarà els dies dissabte 26 de gener i diumenge 27 de gener de 2019.

 

L’horari d’obertura al públic serà el següent:

Tarifes

ESTAND: 305,10 €

Amplada: 3,36 m, Fons: 2’90 m i Alçada: 2’34 m

Aquests preus contemplen la retolació amb el nom de l’expositor, la presa de llum, la moqueta de l’estand i un taulell d’aproximadament 2 metres. També inclouen l’enllumenat mínim (potència 50w/m2) i l’assegurança de protecció contra incendi i robatori. Durant l'obertura de la Fira cada expositor és responsable del seu estand i del seu contingut.

 

Normes bàsiques de contractació

  1. La fira FIRESTOC l’organitza l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Banyoles en col·laboració amb l’Associació de Comerciants de Banyoles i el Pla de l’Estany.

  2. La comercialització dels estands la portarà el responsable comercial, Pep Boix. Per a qualsevol gestió relacionada amb la contractació, poseu-vos en contacte amb ell al telèfon 669 018 405 o bé a l’adreça de correu electrònic: solicitud@firesdebanyoles.com

  3. El termini de contractació finalitzarà el 15 de gener. Totes les sol·licituds posteriors a aquesta data, queden sotmeses a disponibilitats. Degut a què l’espai és limitat, es recomana fer la reserva amb la màxima antelació possible.

  4. L’organització té la facultat d’acceptar o desestimar les sol·licituds de reserva d’espais, i es reserva el dret d’admissió de persones, animals i objectes.

  5. La comissió de la fira resoldrà les sol·licituds presentades mitjançant  els criteris de data de sol·licitud, antiguitat, superfície desitjada, productes exposats i serveis sol·licitats.

  6. Aquells expositors que puguin estar afectats per modificacions eventuals del recinte, seran avisats personalment per a l’elecció d’un lloc alternatiu.

Condicions de pagament

La reserva de l’espai es pot realitzar fins el dia 15 de gener.

La forma de pagament es pot realitzar de les següents formes:

Observacions

El Parc de la Draga, parc on se celebra la fira, és un espai inclòs dins el Pla d’Espais d’Interès Natural (PEIN), pel que agrairem tinguin cura de l’entorn, no circulin vehicles fora de la zona habilitada, respectin els elements naturals, no encenguin foc i facin ús de les papereres. Moltes gràcies.

 

 

 

© 2019, FiresdeBanyoles.com - disseny web  Interactiu Girona