» Carta de presentació » Forma de pagament » Normativa i informació tècnica » Fotografies » Sol·licitud en línia Firestany

 

 

» Carta de presentació » Normativa » Sol·licitud en línia Firestoc

Carta de presentació - Firestoc 2019

 

Un any més es celebra FIRESTOC, la fira de les rebaixes de Banyoles i Comarca, organitzada per l’Ajuntament de Banyoles i l’Associació de Comerciants Banyoles Comerç i Turisme. Les dates previstes per aquesta 22a edició seran el dissabte 26 de gener i el diumenge 27 de gener de l’any 2019, coincidint al bell mig de la campanya de rebaixes d’hivern. Com és habitual, la Fira es situarà al Pavelló de la Draga.

 

La resposta i la valoració que es va fer de l’any anterior ens anima a continuar amb la proposta, intentant millorar les mancances que pugui haver-hi. Així doncs, la línia que seguim és la mateixa de les antigues edicions: posar a disposició dels comerços un certamen comercial per la venda d’articles i productes en estoc, rebaixes i ofertes i, al mateix temps, una activitat que també serveixi com a promoció dels mateixos establiments comercials. Al mateix temps, cal tenir present les facilitats que s’ofereix als visitants de la Fira com entrada i aparcament gratuïts, servei de bar...

 

Ens agradaria, doncs, poder comptar amb la participació del vostre establiment en l’edició d’enguany.

 

Per a formalitzar la inscripció i contractació dels espais posem al vostre servei el formulari web que trobareu en aquesta plana web.

 

Resto a la vostra disposició per qualsevol qüestió o dubte.

 

Rebeu una cordial salutació.

Atentament,

 

Joana Vilà i Brugué
Regidora de Promoció Econòmica

 

Per qualsevol informació o dubte sobre Firestoc i per contractació d’espais podeu posar-vos en contacte amb el responsable comercial Pep Boix. Tel. 669 018 405.

 

Degut a que l’espai és limitat es recomana que féu la vostra reserva amb la màxima antelació possible.
Les peticions de reserva d’espais podran presentar-se fins el dia 17 de gener.

 

 

 

 

© 2019, FiresdeBanyoles.com - disseny web  Interactiu Girona