» Carta de presentació » Forma de pagament » Normativa i informació tècnica » Fotografies » Sol·licitud en línia Firestany

 

 

» Carta de presentació » Normativa » Sol·licitud en línia Firestoc

Carta de presentació  Firestany - Fira de Sant Martirià

 

La Fira de Sant Martirià, que arrenca en l’època medieval, és la gran cita lúdica, firal, comercial i festiva del nostre territori a la tardor, concretament el tercer cap de setmana de novembre. Amb un gran passat històric, ha sofert una gran transformació però sempre ha mantingut la seva part més tradicional i singular: la Fira del bestiar.

 

El Parc de la Draga, a l’entrada nord de Banyoles i al costat de l’estany, s’omple d’una activitat ben intensa: la Mostra de Bestiar Rossam i de Races Autòctones, la Fira del Dibuix i la pintura, la Fira d’Artesania, l’Exposició de Vehicles i Automoció i el Certamen Comercial Multisectorial Firestany a l’interior del Pavelló, d’importància presència i tradició a la nostra comarca.

 

L’entrada és de franc i es disposa d’un ampli aparcament. L’any passat, durant el cap de setmana hi assistiren més de 30.000 persones vingudes d’arreu.

 

Tot plegat configura un atractiu indiscutible i una de les cites més importants del calendari Firal gironí.

 

La Fira de Sant Martirià i Firestany han esdevingut, amb el pas dels anys,  un important referent per promocionar l’activitat firal agrícola, industrial i comercial de la nostra ciutat i la nostra comarca.

 

Ens plau anunciar-vos que, com cada any, es celebra a Banyoles la FIRA DE SANT MARTIRIÀ - FIRESTANY. Enguany serà la 38a edició i tindrà lloc els dies 17 i 18 de novembre al Pavelló i al Parc de la Draga de la ciutat.

 

Dins dels espais previstos, hi figuraran:

Si desitgeu participar al Firestany cal que ompliu la sol·licitud que trobareu en aquesta plana web.

 

Per qualsevol informació o dubte sobre Firestany i per contractació d’espais podeu posar-vos en contacte amb el responsable comercial Pep Boix. Tel. 669 018 405.

 

Degut a que l’espai és limitat es recomana que féu la vostra reserva amb la màxima antelació possible. Les peticions de reserva d’espais podran presentar-se fins el dia 28 d’octubre.

 

 

 

 

© 2019, FiresdeBanyoles.com - disseny web  Interactiu Girona